Eijkskensweg 296243 AA Geulle06 - 37 564 504info@lavendelroos.nl
HomeContactVolg ons ook op Volg ons ook op Facebook
Lea Bovens Dr.Hauschka schoonheidsbehandelingen Aromatherapeutische massages Dr.Hauschka make-up Dr.Hauschka Cosmetica Workshops Tarieven

Dr.Hauschka Schoonheidsbehandelingen

De natuurzuivere cosmetica van Dr.Hauschka heeft een preventieve werking tegen veroudering en geeft de huid een natuurlijke glans. 100% natuurzuivere verzorging voor de verbetering van elk huidbeeld.

De behandelingen brengen een gezonde harmonie tot stand die voor een hernieuwde vitaliteit en schoonheid zorgen.

De lymfestimulatie
Sinds Elisabeth Sigmund in de jaren '60 de basis voor de natuurzuivere cosmetica legde, vormt de lymfestimulatie het centrale onderdeel van elke Dr.Hauschka Behandeling.
Wanneer de lymfestroom met zachte strijkbewegingen en penseelstreken wordt gestimuleerd, ontspant en ontgift je huid.
Zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn afvalstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van je lichaam worden geactiveerd, terwijl jij je overgeeft aan de behandeling.
Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen laten nagenieten.

Zorgvuldige aanraking.
Diepe ontspanning.
Werkzame impulsen.

In vertrouwen en liefde je pad volgen en jouw eigen spoor achterlaten.

Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund
Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een geurig voetenbad, een onderbeen- en voetmassage, een arm- en handmassage en het uitstrijken van je haren laten jou ontspannen. Dit vormt de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka.
Geurige compressen, een reiniging en dieptereiniging, reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren je huid.
De penseelmassage met aansluitend een nek- en decolletemassage bevordert de stroming van je lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Dr.Hauschka Klassieke behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans en verbetert elk huidbeeld.
Duur 2 uur € 132.


Graag bied ik je een aantal variaties aan op de Klassieke Dr.Hauschka Behandeling waarbij het accent telkens ergens anders ligt:

Luxe Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund
Geniet van de Luxe Dr.Hauschka Klassieke Behandeling en verwen jezelf extra. Laat ook je rug masseren; voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.
Duur 2 ½ uur € 160.


Verstevigende Gezichtsbehandeling
De Dr.Hauschka Klassieke Behandeling wordt hier uitgebreid met een extra verzorging van de gevoelige huid rondom de ogen en de veeleisende huid van je hals en decolleté worden verstevigd; een ontspannende behandeling met regenererende producten.
Duur 2 ¼ uur € 147.


Ontspannende Gezichtsbehandeling
Verkorte Klassieke Dr.Hauschka Behandeling met de nadruk op ontspanning; de dieptereiniging, gezichtssauna en reinigend masker komen bij deze behandeling te vervallen. Een behandeling die van top tot teen ontspant en jouw huid laat stralen.
Duur 1 ½ uur € 105.


Reinigende Gezichtsbehandeling
Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka; zuivert en verfijnt je huid en zorgt voor een stralende teint.
Duur 1 ½ uur € 105.Moment voor jezelf Gezichtsbehandeling
Deze behandeling is een verkorte versie van de Dr.Hauschka Klassieke Behandeling en omvat een voetenbad met voetmassage, uitstrijken van de haren, warme aromatische compressen en gezichtreiniging, lymfestimulatie middels een penseelmassage, gezichtsmasker, decolleté- en nekmassage en dagverzorging.
Duur 1 ¼ uur € 90.

Onderstaande extra’s kun je tijdens de behandelingen toevoegen:
Epileren per 10 minuten € 12
Harsen per 10 minuten € 12
Make-up na afloop behandeling per 10 minuten € 12


Vitaliserende Lichaamsbehandeling
De Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling is een ritmische ontspanningsmassage voor het hele lichaam die het lymfesysteem en het immuunsysteem versterkt; een complete detox die verkrampingen losmaakt, tot diepe ontspanning leidt en een algemeen gevoel van welbehagen schenkt.
Op emotioneel gebied geeft de behandeling een gevoel van doorstroomd zijn, een gevoel van licht, lichtheid, levendigheid, orde en innerlijk evenwicht.

Deze behandeling start met een voetenbad met een van de baden. Vervolgens wordt de lymfestroom rustig en ritmische gestimuleerd door de bijzondere kwaliteit van aanraking van de rug, nek en schouders, armen en handen, benen en voeten, buik, decolleté, gezicht en hoofdhuid.
Duur 1 ¾ uur € 120


Wanneer je jouw immuunsysteem een complete boost wil geven, wordt geadviseerd de Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling gedurende 6 weken 1x per week of 1x per 2 weken te ondergaan.


Wil je meer weten? Neem contact met mij op. Ik verheug me erop jou te mogen begroeten!

Lavendelroos © 2016  |  Disclaimer  |  Privacy policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks