Eijkskensweg 296243 AA Geulle06 - 37 564 504info@lavendelroos.nl
HomeContactVolg ons ook op Volg ons ook op Facebook
Lea Bovens Dr.Hauschka schoonheidsbehandelingen Aromatherapeutische massages Dr.Hauschka make-up Dr.Hauschka Cosmetica Workshops Tarieven

Dr.Hauschka Cosmetica - cultuur in cosmetica

Respect voor de wijsheid van de huid
Dr.Hauschka Cosmetica gebruikt biologisch-dynamisch geteelde, heilzame planten uit eigen tuin. Deze worden geoogst bij zonsopgang, nat van de dauw, op het moment dat de levenskrachten het meest vitaal zijn.
De teelt van de planten en de vervaardiging van de producten is gebaseerd op de antroposofische principes van Rudolf Steiner.

De twee belangrijkste wetenswaardigheden over Dr.Hauschka Cosmetica:

  • Je huid heeft het vermogen zichzelf te verzorgen en te herstellen. Onze huidverzorging neemt deze taak niet over, maar herstelt het evenwicht van de totale huid.
  • Elk product van Dr.Hauschka bevat extracten van heilzame planten volgens een zorgvuldige samenstelling.


Het gaat om het geheel
Elk ingrediënt is belangrijk, maar we zijn ervan overtuigd dat alleen het samenspel van alle ingrediënten zorgt voor de bijzondere kwaliteit van onze producten. Doordat we onze huid op een holistische wijze benaderen, weten we dat versterkende en kalmerende impulsen goed zijn voor het gehele lichaam. Om deze impulsen te creëren, bestuderen we de regeneratiecyclus van de huid, waarin de cellen zich elke 28 dagen vernieuwen. Voor het selecteren van onze ingrediënten, volgen wij de kringloop van de teelt, de groei en de oogst en kiezen we bij de productie van onze plantenextracten en etherische oliën voor ritmische processen.

Pionier in natuurzuivere cosmetica
Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr.Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen.
Onze gehele cosmeticalijn draagt het BDIH keurmerk voor 'gecontroleerde natuurzuivere cosmetica' en/of internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica 'NATRUE'. Onze producten zijn vrij van chemisch-synthetische geur-, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Maak kennis met een holistische verzorging. Ervaar het ritme van het leven.


Klik hier voor meer informatie over Dr.Hauschka Cosmetica.

Dr.Hauschka Cosmetica

Lavendelroos © 2016  |  Disclaimer  |  Privacy policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks