Eijkskensweg 296243 AA Geulle06 - 37 564 504info@lavendelroos.nl
HomeContactVolg ons ook op Volg ons ook op Facebook
Lea Bovens Dr.Hauschka schoonheidsbehandelingen Aromatherapeutische massages Dr.Hauschka make-up Dr.Hauschka Cosmetica Workshops Tarieven

Biografie

Mijn naam is Lea Bovens, ik ben geboren in 1968.
Na het afronden van de opleiding tot leerkracht basisonderwijs in 1989 heb ik in Limburg en Leiden in het basisonderwijs gewerkt.
In 1995 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en bij Chi in Breda de specialisaties aromatherapie en shiatsu kosmetiek massage gevolgd. Vervolgens heb ik jarenlang in mijn praktijk voor schoonheidsverzorging gewerkt.
In die tijd werd ik moeder van 3 prachtige kinderen.
In 2006 heb ik bij WALA Nederland de opleiding tot Dr.Hauschka therapeute gevolgd. Sinds die tijd bezoek ik regelmatig nascholingen (o.a. spa & wellness, rugbehandelingen, acnebehandelingen, lymfe, natuurzuivere cosmetica, kwaliteitscursussen) en congressen bij WALA Nederland.

In 2009 ben ik mijn specialisaties aromatherapie en ontspanningsmassages gaan inzetten als vervangend leerkracht aan de Bernard Lievegoed Vrije School in Maastricht. Vervolgens ben ik hier als klassenleerkracht gaan werken.

Ik heb mogen ervaren dat iedere individuele leerling zich ontwikkelt aan de mensen en aan de wereld om zich heen.
Naast mijn werk als klassenleerkracht heb ik bij Helicon de nascholing tot Vrije School leerkracht gevolgd. Gezien het aantal uren dat ik in die tijd op school werkte, zou de combinatie met een eigen praktijk, opleiding en gezin te veel worden en ben ik gestopt met mijn praktijk.


Op enig moment heeft het leven mij uitgedaagd de balans op te maken en opnieuw te kijken waar mijn focus ligt. Ik heb ontdekt dat mijn hart bij zowel het lesgeven als de schoonheidsverzorging ligt.
Vanaf medio 2013 verwelkom ik je bij Lavendelroos, pure schoonheid & welbevinden.

Mijn passie is mensen laten stralen middels holistische behandelingen, een persoonlijk huidverzorgingsadvies, een prachtige make-up en inspirerende workshops.


"Schoonheid is zichtbaar geworden Liefde"

Plato


Zaterdag 24 september 2016, tijdens het jaarlijkse Congres voor Dr.Hauschka Therapeuten, werd ik benoemd tot Dr.Hauschka Therapeut van het jaar 2016.

Graag deel ik het juryrapport met je:

"Op Facebook heeft ze de meest mooie recensies: "Hartverwarmend, zeer gepassioneerd, omringd worden met de heerlijke producten van Dr. Hauschka en herboren thuis komen van een behandeling na de carnaval."

Natuurlijk heeft ze de Inscholing Lichaam gedaan. Onze trainster Marie-Louise schrijft in haar verslag dat deze dame een goede behandeling geeft en ritmische handen heeft. Daarnaast in haar werken ook een hele ijverige therapeut.

Als wij de dame in kwestie moeten omschrijven dan praten wij over iemand die op een professionele wijze haar praktijk runt. Met heel veel energie en vooral zorgvuldigheid in datgene wat ze laat zien.

Zs is heel fijn om mee samen te werken omdat ze open staat voor feedback, luistert en datgene wat je mee geeft ook daadwerkelijk oppakt en daar mee aan de slag gaat.

Ze weet hoe het is om vanuit een donkere periode met ontzettend veel kracht zichzelf en haar gezin op te pakken om weer verder door te kunnen gaan. Haar gezin is dan ook erg belangrijk voor haar.

Ze kijkt verder dan alleen maar haar eigen stoel, komt naar buiten. Ze brengt haar eigen boodschap, die sterk verbonden is aan datgene wat ze wil uitstralen, met veel overtuiging.

Ze omarmt onze achtergrond met heel veel liefde en weet uit eigen leren hier veel over. Ze durft hiermee ook voor een grotere groep mensen mee naar voren te treden."

Je bent welkom bij Lavendelroos

Hartelijke groet,

Lea Bovens
Dr.Hauschka Therapeut van het jaar 2016


Lavendelroos © 2016  |  Disclaimer  |  Privacy policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks